Recensies                                                                                                                               

 

Hannelies is een ontzettend fijn, warm persoon met een luisterend oor en goede begeleiding voor al je lichamelijke klachten. Zowel voor, tijdens, als na de zwangerschap hebben haar homeopathische middelen ontzettend veel gedaan qua energie niveau, misselijkheid en alle andere kwalen. Verder had ik een bevallingskit met middelen die op heel veel vlakken in te zetten waren in aanloop naar en tijdens de bevalling. Ook na de geboorte weer middelen gebruikt bij o.a. refluxklachten, darmkrampen en nog veel meer. En dat allemaal op een natuurlijke manier zonder rommel! Ik raad het iedereen aan!!

Elline Adriaanse, 17 oktober 2023

 

Fijne en snelle communicatie. Goed inlevingsvermogen en adviezen waar je wat aan hebt. Aanrader!

Marian, 17 oktober 2023

 

Al voor ik zwanger was van ons eerste kindje had ik last van erge vermoeidheid door long-covid. Toen ik tijdens mijn zwangerschap ook nog last kreeg van erge misselijkheid en veel overgeven, was daar Hannelies!

Ze heeft mij op alle vlakken kunnen ondersteunen met haar middelen en adviezen. Hierdoor kon ik alsnog genieten van mijn zwangerschap. Na bijna een half jaar verliep de borstvoeding moeizaam. De melkstroom kwam minder snel op gang en later liep de productie ineens flink terug. Ook toen heeft ze mij weer kunnen helpen.

Hannelies is super aardig, denkt erg met je mee, is heel kundig, reageert snel en heeft een hele goede service!

Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan en nog steeds doet.

Nelleke, 12 oktober 2023 *****

 

Ik heb, of eigenlijk kan ik nu zeggen had, jarenlang last van o.a. hooikoorts. Niezen, tranende en jeukende ogen.

Irritant en vervelend, zeker als je een buitenmens bent. Vorig jaar bood Hannelies aan om een consult af te nemen om te kijken of zij er iets mee kon met homeopathie. Dat had ik jaren eerder moeten doen. Vorig jaar totaal geen last. Nu alleen in de heftigste week een half uurtje last af en toe, maar dat is zeer beperkt.

Dus, ook als je "klachten" hebt die niet gerelateerd zijn aan zwanger worden of zwanger zijn, kun je uitstekend terecht bij Hannelies. Bedankt Hannelies, ik ben erg blij met je.

Jolande Hendriks, 9 juni 2023

 

Tijdens de zwangerschap van mijn dochtertje kreeg ik rond 30 weken last van zwangerschapsjeuk. Ik heb allerlei zalfjes geprobeerd (o.a. via de huisarts) maar niets hielp. Van een vriendin van me kreeg ik het nummer van Hannelies. Na een fijn intakegesprek kreeg ik 2 reukflesjes voorgeschreven. Binnen 3 dagen waren mijn klachten voor 90% verminderd en na een week had ik zo goed als geen klachten meer! Zo heb ik toch nog van mijn zwangerschap kunnen genieten. Mocht ik nog eens zwanger zijn en weer klachten hebben zou ik meteen weer naar Hannelies gaan!

Anne-Rie Fieret, 2 juni 2023 

 

Al voor mijn zwangerschap had ik last van angsten/ paniek. Tijdens mijn zwangerschap verergerde die gevoelens en mijn onzekerheid. Zo ben ik in aanraking met Hannelies gekomen want ik wilde absoluut geen 'medicijnen'.

Dankzij de homeopathische middelen heb ik geen medicijnen nodig gehad. Dat is nu twee jaar geleden en ik gebruik sommige middelen nog steeds, ook voor andere klachten zoals (buik)griep, verkoudheid en hooikoorts. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor onze kleine. Hannelies is erg service gericht, reageert snel, is kundig en dan is ze ook nog lief! Ik ben erg blij dat we haar praktijk gevonden hebben.

Anoniem, 20 mei 2023

 

De keren dat je op huisbezoek kwam heb ik als erg prettig ervaren. Je was een luisterend oor, vroeg goed door en veroordeelde niks. Je liet mij heel erg het gevoel hebben dat niks gek of raar was en tegelijkertijd kon je voor mij ook een stukje "normaliseren" van wat er voor klachten/ angsten etc bij een zwangerschap horen. Het was heel fijn dat jij hiervoor verloskundige was, het was merkbaar dat je al die kennis en ervaring mee nam tijdens onze gesprekken. Jouw persoonlijkheid vond ik ook prettig waardoor er al snel een klik was. Je bent rustig, hebt een open houding en komt deskundig over waardoor ik al snel vertrouwen in je had.

Tanja Geene, 4 oktober 2022

 

Ben zeer tevreden over de bejegening en homeopathische middelen waarmee ik mij ondersteund voel door Hannelies. Ik ken Hannelies als een puur, integer, lief en behulpzaam mens die meedenkt waar mogelijk.

Zij kan zeer goed luisteren en is erg empatisch en verbindend. Ook de natuurlijke etherische oliën helpen mij in mijn positieve welbevinden! Op maat gemaakt/samengesteld door Hannelies.
De Homeopatische middelen ondersteunen mij in o.a de hormonale balans en om mijn weerstand te verhogen.      Ik heb de afgelopen 2 jaar geen verkoudheid en weinig stemproblemen gehad dankzij de Homeopatische middelen van Hannelies! Ik kan Hannelies daarom met een warm hart aanbevelen!
Nathalie van Rooijen, 4 juni 2022

 

Ik vond het heel fijn dat de verloskundige me op de homeopathie tipte, direct bij het begin van de zwangerschap, toen ik vertelde dat de andere zwangerschappen pas overgingen in bevallen na medische ingreep met o.a. hormonen. Door hun doorverwijzen wist ik dat ik goed zat bij jou. Je hebt alles duidelijk uitgelegd en doorgevraagd. Ook heb je meegedacht toen ik overtijd was en er buiten harde buiken om weinig gebeurde. Deze keer zonder problemen thuis mogen bevallen. Fijn!

Ellen, 21 april 2022

 

Ik ben ontzettend blij met de homeopathische begeleiding van Nature Delivers tijdens de zwangerschap en bevalling! Het heeft mij heel goed geholpen tegen de misselijkheid, blaasontstekingen en om ontspannen de bevalling in te gaan (een mooie thuisbevalling met een gezonde zoon van bijna 10 pond:)) altijd een hele snelle reactie, snel de middelen in huis.

Tanja Rottier, 6 december 2021

 

Na de bevalling getroffen door een dubbele borstontsteking. En daar was Hannelies! Naast veel advies heeft ze voor mij een "snuifpotje" gemaakt om o.a. de productie zo spoedig mogelijk te remmen. Na een week was ik zo goed als weer de oude. Heel erg bedankt Hannelies voor de goede zorgen.

Cynthia Temmerman, september 2018

 

Na de bevalling kon ik zeer lastig in slaap komen. De verloskundige gaf aan dat dit te maken kon hebben met de verandering in mijn hormoonhuishouding en ze adviseerde mij contact op te nemen met Hannelies de Pundert.

Hoewel het vrijdagavond was heeft Hannelies contact met mij opgenomen waarna zij mij vragen heeft gesteld an aangaf dat ze dacht bij te kunnen dragen aan het beter slapen. Hannelies legde uit waardoor het kon komen en dat de kans graaft was dat ik met het innemen van de druppeltjes, die mijn hormoonhuishouding weer zouden herstellen, binnen een aantal dagen weer beter kon slapen. Diezelfde nacht nog kon ik beter in slaap komen, kwam ik ook in een diepere slaap terecht en werd ik wakker met veel meer energie. Dit was het begin van een voorspoedig herstel. Daarna heeft Hannelies nog een aantal keer gevraagd hoe het ging, heeft zij mij nog van advies voorzien en gaf zij meerdere keren aan dat als ik vragen had ik contact met haar mocht opnemen. Elke keer als ik een vraag had kreeg ik snel antwoord, nam ze weer de tijd om goed te luisteren en kwam met een gepast advies. Door het snelle handelen van Hannelies, het advies op maat, het doorvragen en goed luisteren kon Hannelies achterhalen waar het aan lag waardoor de klachten afnamen en ik veel beter kon slapen. Ik heb Hannelies ervaren als professioneel en tegelijkertijd als een geduldig en hartelijk persoon!

Mw. D. 7 maart 2018

                                   

Tijdens mijn zwangerschap extreem last gehad van misselijkheid en overgeven. Aantal keer opgenomen geweest in het ziekenhuis vanwege uitdroging. Hannelies heeft daarna reukpotjes voor mij gemaakt waardoor met name de misselijkheid sterk afnam. Er wordt echt gekeken naar je klachten en er wordt een passende oplossing gegeven.

aan het eind van mijn zwangerschap kreeg ik tabletjes welke de benedenboel wat weker zouden maken. Ik ben er heilig van overtuigd dat deze hebben gewerkt, want op donderdag ben ik hiermee gestart en op vrijdag ben ik bevallen. Dankjewel Hannelies!

Denise van de Velde, 25 februari 2018

 

Ik was bij Hannelies tijdens haar afstuderen en ben er van overtuigd dat Zeeland een stuk rijker is geworden met een verloskundige als zij. Ik vond het geweldig , mooi en fijn om zwanger te zijn. Helaas heb ik Hannelies echt vaak nodig gehad en met een geweldig resultaat. Van jeuk en maagzuurbrandingen tot zwangerschapsdiabetes, zij heeft mij iedere keer kunnen helpen op een mooie gezonde manier. Toen ik zwangerschapsdiabetes bleek te hebben moest ik weg bij Hannelies en was ik opeens medisch. Vanaf dat moment was ik onder behandeling van het ziekenhuis en zou ik moeten beginnen met insuline spuiten, zou de baby met 38 weken gehaald worden enz, enz, enz. Ik voelde vreselijke weerstand en kreeg 6 dagen de tijd om zonder insuline mijn waardes goed te krijgen.

Terwijl ze in het ziekenhuis zeer negatief waren en er niets van wilden weten, ben ik met behulp van Hannelies en een acupuncturist van de zwangerschapsdiabetes af gekomen. Zelfs in het ziekenhuis waren ze blij verrast en mocht ik nadat mijn waardes voor 3 weken goed bleven weer terug naar Hannelies. Ook toen ik bloedarmoede bleek te hebben ben ik zonder staaltabletten te gaan slikken met behulp van Hannelies en de acupuncturist er vanaf gekomen. Hannelies je bent geweldig en ik geloof in jou meer dan in de reguliere geneeskunde. Wij hebben laten zien dat het kan. Ga zo door. Liefs van mij en onze super gezonde dochter Baby River.

Jessica Groenenberg, 29 januari 2018

 

Je hebt me geweldig geholpen. Ik merk al gelijk resultaat, dank je wel!

Rineke Murre, 20 januari 2018

 

In mijn zwangerschap veel last gehad van migraine. Bij Hannelies geweest en kreeg flesjes om aan te 'snuiven'. Dacht eerst, ja hoor moet dit werken, maar dacht ook baad het niet schaad het niet! En na een paar dagen merkte ik al verschil. Ik wou dat ik het eerder wist!! (met 31 weken eerste keer geweest. Als je vragen had kon je Hannelies gewoon bellen en je werd super rustig te woord gestaan! Mocht ik ooit nog een keer zwanger raken weet ik je te vinden!! Bedankt voor alles.

Samantha Boschaart- Schrooten, 17 januari 2018